Skip to main content

Sandra Mažibrada

Zovem se Sandra Mažibrada (devojačko Krivokuća). Rodjena sam u Grčkoj, u Solunu 28.01.1977 godine

Nižu i srednju muzičku školu sam završila u Beogradu, u školi “ Dr.Vojislav Vučković”, u klasi prof. Desanke Petrović, sa odličnim uspehom. Dobitnik sam nekoliko prvih nagrada na republičkim takmičenjima, i druge i treće nagrade na saveznim takmičenjima u Dubrovniku i Sarajevu. Bila sam i stipendista Titovog fonda.

Sa 16 godina sam upisala redovne studije na FMU u Beogradu, u klasi prof. Zorice Dimitrijević-Stosic. Završila sam studije u roku, 1998 godine, sa ocenom 9 iz klavira, u svojoj 21-oj godini.

Kao diplomirani profesor klavira sam želela da ostanem u Beogradu (iako sam imala mogućnosti da svoj rad započnem u Nemačkoj) i da se vratim u svoju srednju muzičku školu “ Dr. Vojislav Vučković“ za koju su me vezivali profesionalni i emotivni razlozi.

Od februara 1999 godine stičem radno iskustvo kao pedagog na mestu prof. klavira, radeći jednu i po godinu na odredjeno vreme u muzičkoj školi “Dr.Vojislav Vučković” i 6 meseci uporedo kao muzički saradnik-korepetitor u muzičkoj školi “Slavenski” u Beogradu.

Od 01.09.2000 godine ostvarujem stalni radni odnos kao prof. klavira u muzičkoj školi “Dr. Vojislav Vučković”, od kada moji učenici postižu dobre rezultate u svom radu.

Sandra Mažibrada 19.02.2014

Klavir